Sosiaalinen media vei mennessään

Maanantai 6.1.2014 klo 23.56 - Tuula

Kuten näet blogipäivityksistäni, taukoa on ollut. Monet eri asiat ovat vieneet mennessäään. Erityisesti Facebook - sivuni ovat vieneet oman aikansa. Nämä sivut eivät ole täysin julkiset, mutta minulla on hyvin erilaista väkeä naamakirjakavereina. Siellä Facebookissa pyörin myös työhöni liittyen jonkin verran. Nykyisiin työtehtäviin liittyy myös muita sosiaalisen median sivustoja, onhan luterilainen kirkko mukana  monella tavoin sosiaalisessa mediassa ja hyvä niin. 

Yritän palata taas tänne myös ja päivittää sivuja ajan tasalle. Joten perästä kuuluu, sanoo torvensoittaja.

Hyvää alkavaa vuotta 2014

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: media, sosiaalinen media, facebook

Sosiaalinen media vie mennessään, vai viekö?

Maanantai 22.10.2012 - Tuula Paasivirta

Sosiaalinen media vie mennessään, vai viekö?

Huomaan, että olen ollut täältä pois enemmän, kuin paikalla. Facebook on kyllä vienyt aikaa ja juuri nyt olen kirjautunut twitteriin myös. Sosiaalinen media on nykyään entistä isompi osa työtäni.

Tietokone ylipäätään vie valtavassti ajankäytöstä myös minun työssäni. On hyvä pysyä ajan tasalla, mutta on tosi lokosta viettää välillä päivä tai päiviä ilman tietokonetta ja oikeasti tavata ihmisiä.

Tosin on vallan ihanaa skypettää toiselle puolelle maailmaa ja saada tuhansien kilometrien päässä oleva ystävä tuossa tuokiossa kiinni ja nähdä vielä hänen olkkariinsa tai keittiöönsä.

Hurmaava on myös kaksi vuotias Ipana, joka tahtoo skypettää Tuula -tädille, ihanaa, kun ollaan satojen kilometrien päässä.  Kun olin lapsena poissa kotoa piti Isän soittaa minulle käsivälitteillä puhelimella ja puhelua joutui odottamaan. Se on monille jo ihan antiikkia, tuo mainittu aika.

Lokakuussa olen opiskellut myös Kirkon sosiaalista mediaa. On hyvä pysyä ajan tasalla, josko sitten vanhanakin pelittäisinäitten koneitten kanssa. MUtta kyllä ihminen on ihminen aina face to face on paree.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Some, ajankäyttö, sosiaalinen media, facebook, käsivälitteinen puhelin, skype, skypettää, twitter