Syysvärien kimallusta

Sunnuntai 7.10.2007 klo 18.45 - Tuula Paasivirta

Syysvärien kimallusta

 

Täällä Helsingissäkin syksy näyttää hehkeytensä. Mitähän se lieneekään Lapissa?  Tuntuu, että voisin ahmia syksyn kauneutta loputtomiin.

Tänä syksynä nurmikin on säilynyt vihreänä. Keltaiset lehdet näyttävät todella kauniilta nurmikentää vasten. Sielu ja mieli lepää. Nykyisen työpaikkani ikkunasta voin katsoa tätä loistoa.

Toivoisi, voivansa pysähtyä lämpimään ja kauniiseen syksyyn, vaan vielä mitä, jo luvataan nollakeliä ensi viikolle. Unelmat ja kukat katoavat. Niinpä kai elämässä aina tuppaa olemaan.

Vaan ei kannata luovuttaa, vaikka marraskuun pimeys taas masentaakin. Puut ovat riisuneet lehtensä ja ritvakoivutkin ovat alastomia marraspimeällä.

Tuula

 

 

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: syksy, syyslehdet, lehdet, värit

Seuraavan nettikolunnin aihe: Hautarauha ja julkisuus

Sunnuntai 4.2.2007 klo 1.00 - Tuula

Hei,

 

Tiedoksi!

Seuraavan nettikolunnin aiheena Hautarauha ja julkisuus. Nimittäin en hyväksy iltalehtien viime päivän juttuja Kirkan hautajaisita sekä paperilla että netissä. Tosin olen katsomut vain nettijutut.

 Jos omaiset tahtoo, että haudataan hiljaisuudessa ei silloin pidä olla kuvia lehdessä, eikä varsinkaan Paulan viimeisen tervehdyksen tekstiä Kirkalle. Olen ihan pöyristynyt viimeksi mainitusta ja että Isä Mitro puhuu julkisuuteen Paulan kommentteja. Pappilla on vaitiolovelvollisuus piste.  Olkoonkin, että kyse on julkisuuden henkilöstä.

Sen jotenkin ymmärrän, että suuri yleisö käy haudalla hautajaisten jälkeen, vaikka ihmiset voisi vähän odottaa. 

Mutta palaan asiaan piakkoin. Olen ollut kiireinen ja siksi täällä ei ole ollut juttuja vähään aikaan, mutta kyllä niitä taas tulee tänne.

 

ystävällisesti Tuula

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lehdet, julkisuus, hautarauha