Kokeilua sivuilla

Tiistai 21.7.2009 klo 1.10 - Tuula Paasivirta

Kokeilupohja

Kokeilen uutta ulkoasua kotisivuillani ja otan mielelläni palautetta.

Voi olla virkistävää etsiä tietoja uudella tavalla ja yläpalkit saattavat tehdä sivut käytettävämmäksi. Jännittävää tämä on itsellenikin.

Osan eli punaisen tekstivärin yritän vaihtaa, kun keksin miten se tehdään.

Tuula

 

 

2 kommenttia . Avainsanat: kotisivut, kokeilu, palaute

SIVUILLENI LISÄÄ UUSIA PALVELUITA

Lauantai 20.10.2007 klo 2.10 - Tuula Paasivirta

Nyt uusia blogeihini liittyviä palveluita tarjolla sivujeni oikeanpuoleisissa laatikoissa.

Sieltä löytyy mm. blogin arkisto, blogin avainsanat ja uusimmat kommentit blogeihini. Tosin etusivulla avainsanat eivät sisällä läheskään kaikkia käytettyjä avainsanoja, usein vain ensin käytetyn. Kaikki käytetyt hakusanat löyvät siirtyessäsi "siirry arkistoon"-linkin kautta eteenpäin. Siellä näkyy myös kirjoitusten määrät kuukausittain. Ja pääsee helposti vanhoihin kirjoituksiin käsiksi. 

Tervetuloa kokeilemaan uusia palveluita ja kommentoimaan niitä ja tietysti muitakin kirjoituksia. Mistä aiheesta haluaisit kuulla kommentteja, lukea? Tosin en kuvittele osaavani kirjoittaa kaikesta mahdollisesta eikä minulla voi olla mielipidettä asioihin, joista en tiedä tai joita en ymmärrä.

Palautetta voi antaa myös palaute -sivun kautta.

Tuula

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: blogeihin, hakulistat, uudet palvelut, palaute

Kiitos kommenteista ja palautteista

Tiistai 28.11.2006 klo 19.02 - Tuula

Hei,

 

Kiitos kommenteista ja palautteesta, jota olen saanut kotivuista eri reittejä.  On mukava tietää, että täällä on lukijoita.  Yritän kirjoittaa taas ahkerammin.

 Tamperelainen kommentoija on oikeassa, pitäisi kirjoittaa nopadin kautta, ainakin pidemmät kirjoitukset. Täällä ei voi olla kovin kauan suoraan kirjoittamassa. Täytyy opetella tuota nopadia. Tai oikeammin siirtotekniikkaa.

Katsotaan, josko saan kolunnin uudelleen kasaan. Mulla oli ajatus, että se pitäisi tulostaa, ennen kun tallennan sen edellisen jutun. 

 Siis tämä ikuinen varmistaminen on tärkeätä täällä tietokone maailmassa.  SE usein unohtuu.  Toki CD:lle tulee talletettuja enemmän, kun tuli disketille talletettua.

 

Iloista marraskuuta  Tuula

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kiitos palaute kommentteja